Matematik
Integralregning
07. marts 2007 af
Paja (Slettet)
Mellem 2 elmaster er der 80 m. De udspændte el-ledninger hænger som en parabel, hvor toppunktet er 2 m under det punkt hvor de er spændt på elmasten.
1) Find en foreskrift for den parabel som beskriver el-ledningernes parabel.
pi * integral(2^2),(x),(0),(80))
= pi * 320
Synes ikke rigtig det passer
2) Bestem længden af el-ledningen imellem to master
320* pi=1005.31
3) Beregn i % hvor meget mere ledning at el-værket skal bestille i forhold til den direkte afstand.
integral(kvadratroden af 1+d(320*pi),x,0,80)
Kan ikke få noget resultat
1) Find en foreskrift for den parabel som beskriver el-ledningernes parabel.
pi * integral(2^2),(x),(0),(80))
= pi * 320
Synes ikke rigtig det passer
2) Bestem længden af el-ledningen imellem to master
320* pi=1005.31
3) Beregn i % hvor meget mere ledning at el-værket skal bestille i forhold til den direkte afstand.
integral(kvadratroden af 1+d(320*pi),x,0,80)
Kan ikke få noget resultat
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
