Matematik
x^6+x^3-15???
08. marts 2007 af
Christine HS (Slettet)
jeg har lidt svært ved den her opgave.. hvad gør jeg med den?
Svar #1
08. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)
godt spøgsmål.. ikke noget før du fortæller hele opgaveformuleringen.
Svar #2
08. marts 2007 af Waterhouse (Slettet)
Hvis det er ligningen x^6+x^3-15=0 sætter du t=x^3, så får du en fin andengradsligning i t.
Svar #3
08. marts 2007 af Christine HS (Slettet)
ja øm det har jeg nu prøvet og kommer frem til x^3 =-5 V x^3=3
og hov forresten. har skrevet en smule forkert i ligningen. den er x^6+2x^3-15=0
og hov forresten. har skrevet en smule forkert i ligningen. den er x^6+2x^3-15=0
Skriv et svar til: x^6+x^3-15???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
