Matematik

ellipse

25. marts 2004 af pernillenielsen (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne her? jeg kan ikke få det til at give en ellipse, lige meget hvordan jeg jeg forsøger.

P=-0,05x+40 (for x mindre end el li med 800)

q=-0,10y+60 (for y mindre end el li med 600)

funktionerne beskriver sammenhængen mellem x/y (i kg) og prisen p/q i kr.)

den samlede omsætning af x og y kg betegnes f(x,y).

MIN UDREGNING: f(x,y)=-0,05x-0,1y+100

En samlet omsætning på 15000 kan beskrives som en ellipse. Hvordan kan man vise dette???

Håber der er nogen der gider hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2004 af Cas_sen (Slettet)

er du sikker på det ikke er -0,05x² & -0,1y²

Svar #2
25. marts 2004 af pernillenielsen (Slettet)

det er det ikke... det er os derfor jeg ikke helt selv kan finde ud af det

Skriv et svar til: ellipse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.