Matematik
bestem f´(x)
10. marts 2007 af
asf89 (Slettet)
f(x)=(x^2+2)/(x+3)
og
(x^2+2)tan(x)
jeg sidder fast i begge af dem. hjælp mig venligst
og
(x^2+2)tan(x)
jeg sidder fast i begge af dem. hjælp mig venligst
Svar #2
10. marts 2007 af rasmus_n (Slettet)
Hvad er det du ikke kan finde ud af? I den første skal du bare bruge de identiteter du kender (er du i tvivl om hvad de er), den burde ikke være så svær hvis du kan identiteterne. I den anden skal du bare huske på at:
tan' = sec^2
tan' = sec^2
Svar #3
10. marts 2007 af asf89 (Slettet)
jeg kan ikke differentiere så det er der hele problemet ligger
Svar #4
10. marts 2007 af Leah (Slettet)
Har du en lommeregner til rådighed? Så skulle det være lidt nemmere..
Skriv et svar til: bestem f´(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
