Matematik
hjælp!
10. marts 2007 af
sul (Slettet)
Hjælp.
Isoler n i formlen s = 5(n-4)+r <=> s=5n - 20 +r ...
Hvordan løser jeg denne opgave
Isoler n i formlen s = 5(n-4)+r <=> s=5n - 20 +r ...
Hvordan løser jeg denne opgave
Svar #1
10. marts 2007 af apandersen (Slettet)
Så trækker du r fra på begge sider -> s-r=5n - 20
Så lægger du 20 til på begge sider -> s-r+20=5n
Så dividerer du med 5 på begge sider -> n=(s-r+20)/5
Så lægger du 20 til på begge sider -> s-r+20=5n
Så dividerer du med 5 på begge sider -> n=(s-r+20)/5
Skriv et svar til: hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
