Matematik
Sandsynlighedsregning: uafhængige hændelser
10. marts 2007 af
wendten (Slettet)
jeg har en opgave hvor jeg kender
P(A) og derved P(CA)
P(B) og derved P(CB)
P(B|CA) og derved P(CB|CA)
jeg skal finde P(B|A)
P(A) og derved P(CA)
P(B) og derved P(CB)
P(B|CA) og derved P(CB|CA)
jeg skal finde P(B|A)
Svar #1
10. marts 2007 af Madsst (Slettet)
P(A|B)=P(AB)/P(B)=P(A)P(B)/P(B)=P(A). Det giver sig selv at hvis to hændelser er uafhængige, så giver værdien af den ene variabel ikke nogen yderligere oplysninger om den anden. At P(A|B|=P(A) er netop definitionen på at A er uafhængig af B.
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning: uafhængige hændelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
