Matematik
Ordensrelationer:
11. marts 2007 af
Madsst (Slettet)
Hejsa. Jeg skal vise at hvis for nedenstående funktion gælder at: hvis funktionen af x er større end y, så er funktion af x også større end y, givet alle værdier af andre variable.
Funktionen er X(u)=sum(u_i) for i=1,..,n.
Jeg skal vel så vise at x og y er uafhængige af andre variable z.
X(x)>X(y) => X(x|z)>X(y|z), men hvordan gør jeg det?
Funktionen er X(u)=sum(u_i) for i=1,..,n.
Jeg skal vel så vise at x og y er uafhængige af andre variable z.
X(x)>X(y) => X(x|z)>X(y|z), men hvordan gør jeg det?
Skriv et svar til: Ordensrelationer:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
