Matematik
Cosinus
11. marts 2007 af
Historiepigen (Slettet)
Opgaven: En trekant har sidelængderne 9,30, 2,33 og 6,79.
Beregn trekantens vinkler.
Mit spørgsmål er så:
Da sidelængderne ikke har nogen betegnelse a, b eller c, tænkte jeg på om jeg i min opgaveformulering må skrive:
Jeg har valgt at betegne sidelængderne som a, b og c.
a=6,45
b=5,32
c=7,33
Kan man det?
Beregn trekantens vinkler.
Mit spørgsmål er så:
Da sidelængderne ikke har nogen betegnelse a, b eller c, tænkte jeg på om jeg i min opgaveformulering må skrive:
Jeg har valgt at betegne sidelængderne som a, b og c.
a=6,45
b=5,32
c=7,33
Kan man det?
Skriv et svar til: Cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
