Engelsk

en kort oversættelse fra dansk til engelsk

11. marts 2007 af hollak (Slettet)
er der nogen der kan se fejlene i min oversættelse.... Håber virkelig at i kan hjælpe mig.. på forhånd tak.

(oversættelsen er fra dansk til engelsk.)
For tiden lærer 64% af alle unge danskere engelsk som fremmedsprog. Andre lande er mere tøvende, men engelsk bliver talt og skrevet i meget strørre udstrækning end noget andet sprog. Forretningssamtaler bliver ført på engelsk; det officielle sprog ved internationale sportbegivenheder er engelsk; videnskabelige artikler bliver udgivet på engelsk, og 3/4 af verdens post- og tele kommunikation foregår på engelsk. Man må kunne udtrykke sig på engelsk for at have kontakt med andre lande både for at fremme international handel og videnskabelige fremskridt og for at opretholde international kommunikation generelt. Der er dog nogen modstand mod udbredelsen af engelsk, som nogen ser som en trussel mod de mindre sprog.

At present 64% of all young Danish people learn English as a foreign language. Other countries are more hesitating, but English is spoken and written in large extent than any other language. Business conversation is in English; the officially language at international sportevents is English; scientific articles are published in English, and 3/4 of the worlds post- and telephone communication is in English. You may have to speak English to have contact with other countries both to promote international trade and scientific progress and to establish international communication in generally. However there is some resistance against spreading English, some see it as an threat against small language.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2007 af Fassos (Slettet)

Currently learn 64 % of all baby the danish english language which foreign language. #Forretningsaftaler are led in english; that's official language at international #sportsbegivenheder# is english language; scientific articles are published in english, and 3/4 of worldwide item- and telecommunication happens in english. They might could express oneself in english too to have contacy out ofothers grass boats too to forward international commerce and scientific progress and to maintain international communication general. There are still something antagonism against #udbredelsen# of english language, which something see juniper thereat against they fewer language.

Jeg tror det er sådan.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2007 af Fassos (Slettet)

hov contact of others.

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2010 af Mellie148 (Slettet)

For tiden lærer 64% af alle unge danskere engelsk som fremmedsprog. Andre lande er mere tøvende, men engelsk bliver talt og skrevet i meget strørre udstrækning end noget andet sprog. Forretningssamtaler bliver ført på engelsk; det officielle sprog ved internationale sportbegivenheder er engelsk; videnskabelige artikler bliver udgivet på engelsk, og 3/4 af verdens post- og tele kommunikation foregår på engelsk. Man må kunne udtrykke sig på engelsk for at have kontakt med andre lande både for at fremme international handel og videnskabelige fremskridt og for at opretholde international kommunikation generelt. Der er dog nogen modstand mod udbredelsen af engelsk, som nogen ser som en trussel mod de mindre sprog.

( ) = forslag

!!!!! = afgørende for ordets betydning

CAPS LOCK = Vigtige rettelser

At present 64% of all young (DANES) learn English as a foreign language. Other countries are more hesitating, but English is spoken and written in largeR extent than any other language. Business conversationS ARE in English; the OFFICIAL language at international sportevents is English; scientific articles are published in English, and 3/4 of the !!!!world's!!! post- and telephone communication is in English. You HAVE TO BE ABLE to speak English to have contact with other countries both to promote international trade and scientific progress and to establish international communication in GENERAL. However there is some resistance against penetrating English, WHICH some CONSIDER as A threat against the smaller languages.


Skriv et svar til: en kort oversættelse fra dansk til engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.