Matematik

Haster meget!

12. marts 2007 af bobop (Slettet)
Brug diskriminantformlen til at løse denne ligning:

4y^2=3+4y

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2007 af Mester_Bean (Slettet)

Flyt alle led i ligningen til venstre side, så den bliver lig 0. Løs derefter ligningen som en andengradsligning, hvor du finder variablen y

Svar #2
12. marts 2007 af bobop (Slettet)

Kan du ikke lige stille det op for mig dog uden facit sådan at jeg er helt med.

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2007 af Mester_Bean (Slettet)

4y^2=3+4y <=> 4y^2-4y-3=0

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2007 af noveau (Slettet)

alm. andengradsligning ax^2+bx+c
a=4
b=-4
c=-3

D=b^2-4*a*c


x=-b - kvadratrod D / 2*a og x=-b + kvadratrod D / 2*a

resten må du selv klare :)

Skriv et svar til: Haster meget!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.