Fysik
spektre
12. marts 2007 af
baloon (Slettet)
Hej,
er det muligt at man kan se flere farver under samme orden?
altså fx
n=1
linje 1 =grøn
linje 2 =gul
linje 3 =rød
på forhånd tak
er det muligt at man kan se flere farver under samme orden?
altså fx
n=1
linje 1 =grøn
linje 2 =gul
linje 3 =rød
på forhånd tak
Svar #2
12. marts 2007 af baloon (Slettet)
#1 tak
så man kan godt skrive, at man kunne se 7 linjer ved He-lys i 1. orden ik'
så man kan godt skrive, at man kunne se 7 linjer ved He-lys i 1. orden ik'
Skriv et svar til: spektre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
