Andre fag

"Gæt et tal og vind 5000,-"

13. marts 2007 af Tissi (Slettet)
"I september 2005 deltog du i “Gæt Et Tal” på Politikens hjemmeside med mulighed for at vinde kr. 5.000,-

Nu giver vi dig igen mulighed for at vinde kr. 5.000,-

Denne gang kan kun de 19.196 deltagere, der deltog i første runde, deltage. Deltagerne i denne omgang bliver tilfældigt fordelt i fem grupper. Der vil i hver gruppe blive uddelt kr. 5.000,- (således er den samlede præmiesum kr. 25.000,-)

Økonomisk Institut på Københavns Universitet afholder denne konkurrence. Formålet med konkurrencen er udelukkende videnskabeligt. Alle besvarelser behandles anonymt."

Har du også fået denne invitation via mail? I såfald synes jeg vi skal oprette denne tråd for at dele vores teorier med hinanden, nemlig hvad resultatet bliver af "to tredjedele af gennemsnittet af alle indsendte tal".

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Har du deltaget i "Gæt et tal" i 2005? Hvis ikke bør du nok ikke svare på mailen... ;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2007 af unobuno (Slettet)

det mest indsendte tal er helt sikkert 42 :) d

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2007 af McMaster (Slettet)

Min psykologiske vurdering ville være, at den generelle masse af dem der indsender et gæt, ser at svaret skal være to tredjedele af gennemsnittet, og gætter derfor usædvanligt lavt - hvis dette bare er en nogenlunde tendens, så bliver snittet væsentligt lavere, hvilket tvinger folk til at gætte endnu lavere osv.

Er det kun hele tal!?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

Man får jo næsten lyst til at vælge et eller andet totalt absurd tal, som fucker resultatet fuldstændig op!

Jeg tror at det søgte (aritmetiske?) gennemsnit bliver

$">

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#4:
Forfra:


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. marts 2007 af Madsst (Slettet)

#4,5 For at ødelægge forskningsprojektet eller hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#6:
Hvordan kan det være et forskningsprojekt at få en stak for til at gætte på et tilfældigt tal og så prøve at gætte gennemsnittet?

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#6:
Jeg tog det nu mest som en joke.

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#7:
Rettelse:

for --> folk

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. marts 2007 af Madsst (Slettet)

#7 Fordi det formentlig er noget spilteori. En vigtig del af økonomi. Personen har formentlig et teoretisk bud på tallet, men et sådant bud vil kun holde hvis spillerne er rationelle.

Brugbart svar (0)

Svar #11
14. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

Tror I ikke bare at facittet bliver det samme som sidste år? 21,605..

Til de nysgerrige hoveder, som ikke fik mailen:

http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=34238&noresize=yes

Brugbart svar (0)

Svar #12
14. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

Okay, hvorfor virker link bare ikke herinde? hm..

http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=34238

Brugbart svar (0)

Svar #13
15. marts 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Viskelæderet: Når du linker til Peecee, bør du bruge det direkte link til opgaven!

Det link du sender, fører ind til en upload side.

Find den fil du vil vise os, og kopier det direkte link, der står i infoboksen til filen.

eks: pecee.dk?id=xxxxx

og ikke andet

Brugbart svar (0)

Svar #14
16. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

Jamen det er også det jeg gør :s

Brugbart svar (0)

Svar #15
17. marts 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Det kan jeg da se det ikke er..

Dit link i #12 ser da sådan her ud: peecee.dk/index.php?lid=••&aid=••&pid=••&loadid=••

Men det eneste du skal bruge er:
peecee.dk/?id=34238, hvilket giver http://peecee.dk/?id=34238

Brugbart svar (0)

Svar #16
17. marts 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Det at det fører til en upload side er dog kun hvis man ikke selv kopiere den resterende linktekst ind i adressefeltet...

Men det er da meget nememre og mere direkte blot at bruge linket i #15. Så undgår du linket bliver opdelt i et link og et tekststykke her på siden.

Skriv et svar til: "Gæt et tal og vind 5000,-"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.