Matematik
Stamfunktioner
14. marts 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey derude..
lidt hjælp til hvordan man løser denne opgave:
Funktionen f , der er givet ved f(x)=x^2-2x-3
har to stamfunktioner, hvis grafer begge har linjen y = 2 som tangent.
Bestem en forskrift for hver af de to stamfunktioner til f .
På forhånd : MANGE TAK :)
,
lidt hjælp til hvordan man løser denne opgave:
Funktionen f , der er givet ved f(x)=x^2-2x-3
har to stamfunktioner, hvis grafer begge har linjen y = 2 som tangent.
Bestem en forskrift for hver af de to stamfunktioner til f .
På forhånd : MANGE TAK :)
,
Skriv et svar til: Stamfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
