Matematik

COS

16. marts 2007 af thelife (Slettet)
hey


der står i min rapport AT

) Du kender en spids vinkel og den hosliggende katete – beregn de ukendte længder / vinkler.


HVI JEG NU SIGER AT DEN SPIDSE VINKEL ER 45 GRADER OG DEN HOSLIGGENDE KATATE ER 6 CM

SKAL MAN SÅ GØR SÅDAN

COS(45) * 6=

HÅBER FÅR SVAR

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2007 af Zeimon (Slettet)

Hvilken type trekant, retvinklet eller vilkårlig ?

Svar #2
16. marts 2007 af thelife (Slettet)

JA EN RETVINKLET REKANT

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2007 af mathon

COS(45°) = 6/hypotenusen


Svar #4
16. marts 2007 af thelife (Slettet)

mener du sådan her


cos(45)/6= 0,117

er det sådan resultat er


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2007 af mathon

COS(45°) = 6/hypotenusen

hypotenusen = 6/COS(45°)=8,48528

Svar #6
17. marts 2007 af thelife (Slettet)

tak

Skriv et svar til: COS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.