Matematik
vektorregning
19. marts 2007 af
Pizzafrak (Slettet)
om en vektor c oplyses, at vektor c er parallel med vektor b og vektor c(a) = vektor -a hat hvor vektor c(a) betegner projektionen af vektor c på vektor a.
Hvordan finder man så vektor c?
Jeg ved at vektor a = (5 0)og vektor b = (7,5 10)
Hvordan finder man så vektor c?
Jeg ved at vektor a = (5 0)og vektor b = (7,5 10)
Skriv et svar til: vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
