Matematik
Spejling af et punkt på en linje
19. marts 2007 af
hehe88 (Slettet)
Hej, håber at der er en der kan hjælpe mig med denne opgave, som jeg har svært ved at løse...
Der er givet et punkt A=(7,5,3) og en linje l med parameterfremstillingen (x,y,z) = (3t,4-2t,-1-t)
Punktet A spejles i l.
Jeg skal bestemme koordinaterne til det spejlede punkt?
På forhånd tak..
Der er givet et punkt A=(7,5,3) og en linje l med parameterfremstillingen (x,y,z) = (3t,4-2t,-1-t)
Punktet A spejles i l.
Jeg skal bestemme koordinaterne til det spejlede punkt?
På forhånd tak..
Skriv et svar til: Spejling af et punkt på en linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
