Fysik
brydningsloven
19. marts 2007 af
lulu90 (Slettet)
Hej alle..
jeg har fået en opgave i fysik hvor jeg skal skrive om brydningsloven..
sin(i) = halvkorde/v
sin(b) = halvkorde/v
sin(i)/sin(b) = halvkorde 1/halvkorde2
og hvordan kommer jeg så videre..
jeg har fået en opgave i fysik hvor jeg skal skrive om brydningsloven..
sin(i) = halvkorde/v
sin(b) = halvkorde/v
sin(i)/sin(b) = halvkorde 1/halvkorde2
og hvordan kommer jeg så videre..
Svar #1
19. marts 2007 af mathon
sin(i)/sin(b) = halvkorde 1/halvkorde2 = n, som er det absolutte brydningsforhold for væsken
Svar #2
19. marts 2007 af lulu90 (Slettet)
forstår ikke hvorfor du siger væsken.. vi brugte ikke nogen væske men bare et glas som lavede brydningerne..
Skriv et svar til: brydningsloven
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
