Matematik
sin2
19. marts 2007 af
hjælp19 (Slettet)
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
er det sådan
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
6/sin(44) = 8,6
er det sådan hvis ja skal det så give 6
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
er det sådan
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
6/sin(44) = 8,6
er det sådan hvis ja skal det så give 6
Svar #1
19. marts 2007 af La Gioconda (Slettet)
Forstår ikke helt hvad du har gang i her:
6/sin(44) = 8,6
Hvor kommer 6 fra?? Er det længden af hypotenusen??
Du bliver nød til at angive de værdier du har fået opgivet så andre kan hjælpe dig.
6/sin(44) = 8,6
Hvor kommer 6 fra?? Er det længden af hypotenusen??
Du bliver nød til at angive de værdier du har fået opgivet så andre kan hjælpe dig.
Skriv et svar til: sin2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
