Matematik
Forskrift!!
19. marts 2007 af
Sasha.k (Slettet)
En ret linje har hældningskoefficienten -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse i punkt P(3,0). Bestem en forskrift for den funktion f, der har denne rette linje som graf.
Jeg håber, at I kan hjælpe mig, da jeg sidder fast, og ved ikke hvad jeg skal gøre :(
Jeg håber, at I kan hjælpe mig, da jeg sidder fast, og ved ikke hvad jeg skal gøre :(
Svar #3
19. marts 2007 af Mufufu (Slettet)
du ved at hældningskoefficienten er lig -2. og hældningskoefficienten = a
så har du et punkt P(3,0) dvs x=3 og y=0
ligningen for en ret linje y=ax+b, så skal du bare sætte tallene ind som i svar #1...
b bliver så = 6
så ligningn er lig
Y=-2x+6
så har du et punkt P(3,0) dvs x=3 og y=0
ligningen for en ret linje y=ax+b, så skal du bare sætte tallene ind som i svar #1...
b bliver så = 6
så ligningn er lig
Y=-2x+6
Skriv et svar til: Forskrift!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
