Matematik
vinke
20. marts 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
mener du sådan
er det sådan
hypotenusen er 6 cm
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
6/sin(44) = 8,6
er det sådan hvis ja skal det så give 6
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
mener du sådan
er det sådan
hypotenusen er 6 cm
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
6/sin(44) = 8,6
er det sådan hvis ja skal det så give 6
Svar #1
20. marts 2007 af mathon
katete_1=6*cos(44°) = 6*sin(46°)
katete_2=6*cos(46°) = 6*sin(44°)
en katete kan ikke være 8,2, når hypotenusen er 6, da hypotenusen er trekantens længste side!!!
katete_2=6*cos(46°) = 6*sin(44°)
en katete kan ikke være 8,2, når hypotenusen er 6, da hypotenusen er trekantens længste side!!!
Svar #2
20. marts 2007 af mathon
sorry!
en katete kan ikke være 8,6, når hypotenusen er 6, da hypotenusen er trekantens længste side!!!
en katete kan ikke være 8,6, når hypotenusen er 6, da hypotenusen er trekantens længste side!!!
Svar #3
20. marts 2007 af thelife (Slettet)
nå ok
hvad med hvis jeg sagde 4 cm
men er det sådan man gør
hvad med hvis jeg sagde 4 cm
men er det sådan man gør
Skriv et svar til: vinke
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
