Fysik

Trigonometri-WHAT!?

20. marts 2007 af Mette90er (Slettet)
Hjælp med at forklare : foreklar adskilelsen for retvinklede trekanter og vilkårlige trekanter.

Svar #1
20. marts 2007 af Mette90er (Slettet)

Skal lige rette i det der! Altså forklar forledes retvinklede trekanter adskiller sig fra vilkårlige.

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2007 af mathon

retvinklede: c^2 = a^2+b^2; T=0,5*a*b; R=c/2

øvrige: c^2 = a^2+b^2-2*a*b*cos(C), C forskellig fra 90°
T=0,5*a*b*sin(C)
R=c/(2*sin(C))

Svar #3
20. marts 2007 af Mette90er (Slettet)

øh? jeg skal forklare hvorledes den grundlæggende triogemetri for retvinklede trekanter adskiller sig fra trigonometrien i vilkårlige trekanter?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2007 af mathon

prøv at studere

c^2 = a^2 + b^2 -2ab*cos(C) nærmere

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2007 af -mial- (Slettet)

Kan godt være jeg er en torsk men hvad er R=c/2*sin(c)?

Svar #6
22. marts 2007 af Mette90er (Slettet)

haha Torske-mia;DD

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. marts 2007 af mathon

R er radius i trekantens omskrevne cirkel
og

sinus-relationen, som du kender

a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C) = 2R

...der er forskel på at være en torsk og på at være desorienteret! :)...

Skriv et svar til: Trigonometri-WHAT!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.