Matematik
bestem koordinatsæt...
21. marts 2007 af
ASLAK (Slettet)
hejsa opgaven lyder sådan:
En kugle H og en plan A i rummet har centrum i punktet C, og punktet P er projektionen af C på A. Planen skærer kuglen i en cirkel L.
I et koordinatsystem har kuglen og planen ligningerne:
H: x^2+y^2+z^2-4x-6y-4z=8
A: 2x+2y+z=3
a)Bestem koordiantsættet til hvert af punkterne C og P.
hvordan går jeg det???,..kan virkelig ik' forstå opgaven...
En kugle H og en plan A i rummet har centrum i punktet C, og punktet P er projektionen af C på A. Planen skærer kuglen i en cirkel L.
I et koordinatsystem har kuglen og planen ligningerne:
H: x^2+y^2+z^2-4x-6y-4z=8
A: 2x+2y+z=3
a)Bestem koordiantsættet til hvert af punkterne C og P.
hvordan går jeg det???,..kan virkelig ik' forstå opgaven...
Skriv et svar til: bestem koordinatsæt...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
