Matematik
en lille ligning
21. marts 2007 af
martin232 (Slettet)
hvordan skal jeg løse denne:
0,5x - x2 + 3 + 2(< el. =) 0
0,5x - x2 + 3 + 2(< el. =) 0
Svar #2
21. marts 2007 af mathon
0,5x - x^2 + 3 + 2(< el. =) 0
-x^2 + 0,5x + 5</=0
for
x</=-2 eller x>/=2,5
se
http://peecee.dk/?id=35499
-x^2 + 0,5x + 5</=0
for
x</=-2 eller x>/=2,5
se
http://peecee.dk/?id=35499
Svar #3
21. marts 2007 af martin232 (Slettet)
den ser sådan her ud oprindeligt
0,5x + 3 </= x^2 – 2
Jeg skal bare løse den...
0,5x + 3 </= x^2 – 2
Jeg skal bare løse den...
Skriv et svar til: en lille ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
