Matematik
sin3
22. marts 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
mener du sådan
er det sådan så
hypotenusen er 9 cm
jeg må selv bestem hvad hypotenusen er 9 ok
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
9sin(44)
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
mener du sådan
er det sådan så
hypotenusen er 9 cm
jeg må selv bestem hvad hypotenusen er 9 ok
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
9sin(44)
Skriv et svar til: sin3
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
