Matematik
et
22. marts 2007 af
lith (Slettet)
hej jeg håber at der er nogen der kan hælpe mig med dette spg.
punktet D ligger på linie stykket AB, således at|AD|=5|BD|....
A=(2.0.0) b=(0,3,0).
Bestem D's koordinat??
hvordan gøre jeg det.?
punktet D ligger på linie stykket AB, således at|AD|=5|BD|....
A=(2.0.0) b=(0,3,0).
Bestem D's koordinat??
hvordan gøre jeg det.?
Svar #1
22. marts 2007 af Akademic (Slettet)
Hey retard.
Du kan ikke lave en ordenlig overskrift, ergo kan du ikke lave math.
Du kan ikke lave en ordenlig overskrift, ergo kan du ikke lave math.
Skriv et svar til: et
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
