Matematik
SINUS RELATIONER!
23. marts 2007 af
mariaa (Slettet)
I trekant ABC er vinkel C stump og B=34grader
Siden b=172 og siden c= 258.
a) beregn vinkel C.
b) bestem arealet af trekant ABC.
mit bud:
a) jeg indsatter oplysningerne i sinusrelationer:
sin(B)/b = sin(C)/c
sin(34)/172 = sin(C)/258
sin(C)=258*sin34/172
C= sin^-1(258*sin34/172)
C= 57,01
Der er to lösningerne der er:
C1=57,01
C2=180-57,01=122.99
ER DET RIGTIGT REGNET?
b) Formlen er T=½*b*c*sin(A)
men jeg kender ikke vinkel A ??
Siden b=172 og siden c= 258.
a) beregn vinkel C.
b) bestem arealet af trekant ABC.
mit bud:
a) jeg indsatter oplysningerne i sinusrelationer:
sin(B)/b = sin(C)/c
sin(34)/172 = sin(C)/258
sin(C)=258*sin34/172
C= sin^-1(258*sin34/172)
C= 57,01
Der er to lösningerne der er:
C1=57,01
C2=180-57,01=122.99
ER DET RIGTIGT REGNET?
b) Formlen er T=½*b*c*sin(A)
men jeg kender ikke vinkel A ??
Svar #3
24. marts 2007 af Duffy
#2: Dygtigt DP. Sikke en stor hjælp du er. Kan du osse rækken for e^x ?
Svar #4
24. marts 2007 af DanielPetersen (Slettet)
#3
ja:
e^x = 1 + x + x^2 /2! +... = lim(n->uendelig) (1+1/n)^nx .
ja:
e^x = 1 + x + x^2 /2! +... = lim(n->uendelig) (1+1/n)^nx .
Skriv et svar til: SINUS RELATIONER!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
