Matematik
Hjælp med grafregner
24. marts 2007 af
LeaBea (Slettet)
f(x) = x^3 - 2,5x^2 - 2x + 7
Løs ved hjælp af grafregneren ligningen f(x) = 0
Hvordan gør jeg dette?
Jeg har en TI-82...
Løs ved hjælp af grafregneren ligningen f(x) = 0
Hvordan gør jeg dette?
Jeg har en TI-82...
Svar #1
24. marts 2007 af pihl88 (Slettet)
Hvad betyder det komma? Har du overvejet, at sætte x uden for en parentes - eller benytte TI-Interactive, hvis du kan bruge det!!
Skriv et svar til: Hjælp med grafregner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
