Matematik
Graf for y'
26. marts 2007 af
Sannaen (Slettet)
Hejsa (:
Ville bare lige høre jer, hvordan jeg laver en graf for denne:
a) y=x3 at x=-3, at x=0 and at x=3
y’(x) = 3x2
y’(-3) =-33 = 3*-3 3-1 = -27
y’(0) = 03 = 3*0 3-1 = 0
y’(3) = 33 = 3*3 3-1 = 27
Det er noget med, at jeg skal indsætte tangenter eller hvordan? Nogen som vil beskrive det lidt?
Jeg har en TI-84 PLUS Lommeregner
Ville bare lige høre jer, hvordan jeg laver en graf for denne:
a) y=x3 at x=-3, at x=0 and at x=3
y’(x) = 3x2
y’(-3) =-33 = 3*-3 3-1 = -27
y’(0) = 03 = 3*0 3-1 = 0
y’(3) = 33 = 3*3 3-1 = 27
Det er noget med, at jeg skal indsætte tangenter eller hvordan? Nogen som vil beskrive det lidt?
Jeg har en TI-84 PLUS Lommeregner
Svar #1
26. marts 2007 af mathon
prøv lige at læse din opgavetekst selvkritisk én gang til!!!
hvad er x3???
Svar #2
26. marts 2007 af Sannaen (Slettet)
undskyld (: hehe, troede godt at studieportalen kunne lave små tal (; Indsætter igen
a) y=x^3 at x=-3, at x=0 and at x=3
y’(x) = 3x^2
y’(-3) =-3^3 = 3*-3^(3-1) = -27
y’(0) = 0^3 = 3*0^(3-1) = 0
y’(3) = 3^3 = 3*3^(3-1) = 27
a) y=x^3 at x=-3, at x=0 and at x=3
y’(x) = 3x^2
y’(-3) =-3^3 = 3*-3^(3-1) = -27
y’(0) = 0^3 = 3*0^(3-1) = 0
y’(3) = 3^3 = 3*3^(3-1) = 27
Skriv et svar til: Graf for y'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
