Matematik
bestem a
26. marts 2007 af
hamlet (Slettet)
Jeg er gået lidt i stå med en opgave, der umiddelbart virker let.
Om en funktion med regneforskrift f(x) = ax+sin(x)
oplyses at f'(0) = 7.
Bestem tallet a.
Hvordan griber jeg denne an, umiddelbart havde jeg troet at 7 var hældningen, men jeg skal jo bestemme a - så må være en anden løsning?
Om en funktion med regneforskrift f(x) = ax+sin(x)
oplyses at f'(0) = 7.
Bestem tallet a.
Hvordan griber jeg denne an, umiddelbart havde jeg troet at 7 var hældningen, men jeg skal jo bestemme a - så må være en anden løsning?
Svar #1
26. marts 2007 af Sentinox (Slettet)
f'(x) = a+cos(x),
f'(0)=0 => a + cos(0) = 7 => a+1 = 7 => a = 6
//Sentinox
f'(0)=0 => a + cos(0) = 7 => a+1 = 7 => a = 6
//Sentinox
Skriv et svar til: bestem a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
