Matematik
cos
27. marts 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
der står
e) Du kender en spids vinkel og den hosliggende katete – beregn de ukendte længder / vinkler.
om i vil se det er rigtig
180 - 90 - 35=55 grader
C 90
B 35
A 55
8 i katate
COS(45°) = 8/hypotenusen
hypotenusen = 8/COS(45°)=?
hej
der står
e) Du kender en spids vinkel og den hosliggende katete – beregn de ukendte længder / vinkler.
om i vil se det er rigtig
180 - 90 - 35=55 grader
C 90
B 35
A 55
8 i katate
COS(45°) = 8/hypotenusen
hypotenusen = 8/COS(45°)=?
Svar #2
27. marts 2007 af mathon
er a = 8 eller b = 8?
hvis a = 8 er hypotenusen = 8/cos(35°)
hvis b = 8 er hypotenusen = 8/cos(55°)
hvis a = 8 er hypotenusen = 8/cos(35°)
hvis b = 8 er hypotenusen = 8/cos(55°)
Svar #3
27. marts 2007 af hjælp19 (Slettet)
det ved jeg ike for det er en rapport som jeg må selv bestem
er det ligemeget hvilken det er
hvis det er
hvis b = 8 er hypotenusen = 8/cos(55°)
=13,9 er det den rigtig resultat
er det ligemeget hvilken det er
hvis det er
hvis b = 8 er hypotenusen = 8/cos(55°)
=13,9 er det den rigtig resultat
Skriv et svar til: cos
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
