Matematik

Isoler c i formlen

27. marts 2007 af jackson89 (Slettet)
Jeg har fået følgende opgave stillet:

isoler c i formlen

a = b/(2(1+c))

er der nogen der kan fortælle mig hvordan man gør :) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2007 af labor13 (Slettet)

start med a gange parentesen ud....

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2007 af Pelle89 (Slettet)

isoler led isoler faktor :P lille huske regl


mit bud er 1+c=b/(2a) => c=b/(2a)-1

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2007 af Pelle89 (Slettet)

argh forkert parentes :S c=(b/2a)-1

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2007 af labor13 (Slettet)

Enig me #3 :D

Skriv et svar til: Isoler c i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.