Matematik
lille ligning
28. marts 2007 af
Nørden12345 (Slettet)
(2x+5)/(-3x+1) = 1 <=>
hvordan kommer jeg videre.. har glemt hvordan man devidere her.. hehe.
En der kan hjælpe..
På forhånd tak,
hvordan kommer jeg videre.. har glemt hvordan man devidere her.. hehe.
En der kan hjælpe..
På forhånd tak,
Svar #1
28. marts 2007 af Madsst (Slettet)
Istedet for at dividere kan du gange med højresidens nævner på begge sider.
Du får så at 2x+5=-3x+1.
Du får så at 2x+5=-3x+1.
Skriv et svar til: lille ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
