Matematik
Sandsynlighedsregning
28. marts 2007 af
Madsst (Slettet)
Hejsa. Jeg har et spørgsmål til opg. 4.2.(4) her:
http://www.econ.ku.dk/okofh/Teaching/LASP/LASP-opgavesamling.pdf
Jeg er i opg.4.2(3) kommet frem til at den betingede forventning E[X|Y]=158/9 som er lig
1/P(Y=1)^2+(7/8)/P(Y=2)^2. Mit spørgsmål er om det er det sidste udtryk der fiskes efter i 4.2(4), for det er vel ikke rigtigt en funktion af Y, men af sandsynlighedsudfaldende for Y.
På forhånd tak
http://www.econ.ku.dk/okofh/Teaching/LASP/LASP-opgavesamling.pdf
Jeg er i opg.4.2(3) kommet frem til at den betingede forventning E[X|Y]=158/9 som er lig
1/P(Y=1)^2+(7/8)/P(Y=2)^2. Mit spørgsmål er om det er det sidste udtryk der fiskes efter i 4.2(4), for det er vel ikke rigtigt en funktion af Y, men af sandsynlighedsudfaldende for Y.
På forhånd tak
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
