Matematik

Hvordan? - svær opgave

28. marts 2007 af Hans4444 (Slettet)
Bestem a, så uligheden 1/2x^2+1/2x-1< eller = -2x^2+8x+a har løsningsmængden L=[1,2].

Hvordan løser jeg denne?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2007 af Lurch (Slettet)

Løs ovenstående som en normal 2. grads ligning, dvs. saml alle dine x^2, x og konstanter så de er lig 0. Derefter kan du undersøger hvornår uligheden er opfyldt

Svar #2
28. marts 2007 af Hans4444 (Slettet)

#1:

D=16,25, hvad skal jeg derefter, da det er a jeg skal finde?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2007 af mathon


se
http://peecee.dk/?id=36867



bilag
http://peecee.dk/?id=36866

Skriv et svar til: Hvordan? - svær opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.