Matematik
Hjælp - stamfunktioner
29. marts 2007 af
Regni (Slettet)
Jeg har en opgave som lyder sådan:
Funktionen f(x) er givet ved: f(x)=x^2-2x-3.
Den har to stamfunktioner, hvis grafer begge har linjen y=2 som tangent. Bestem en forskrift for hver af de to stamfunktioner for f.
Jeg har fundet stamfunktionen til: (1/3)*x^3-x^2-3x+k
Men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg kommer videre. Så håber du kan hjælpe
Funktionen f(x) er givet ved: f(x)=x^2-2x-3.
Den har to stamfunktioner, hvis grafer begge har linjen y=2 som tangent. Bestem en forskrift for hver af de to stamfunktioner for f.
Jeg har fundet stamfunktionen til: (1/3)*x^3-x^2-3x+k
Men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg kommer videre. Så håber du kan hjælpe
Skriv et svar til: Hjælp - stamfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
