Fysik
brydningsvinklen..
29. marts 2007 af
razi (Slettet)
hej er der nogle der kan hjæle med denne opgave:
Lys med bølgelængden 632,8 nm sendes mod glas med brydningsindeks 1,52 med en indfaldsvinkel på 45,0. grader. Beregn Brydningsvinklen
på forhånd tak..
Lys med bølgelængden 632,8 nm sendes mod glas med brydningsindeks 1,52 med en indfaldsvinkel på 45,0. grader. Beregn Brydningsvinklen
på forhånd tak..
Svar #1
30. marts 2007 af Lurch (Slettet)
du skal have fat i brydningsloven / snells lov
n1*sin(Vind)=n2*sin(Vud)
husk at n=c/v og L*f=c, hvor L er bølgelængden
n1*sin(Vind)=n2*sin(Vud)
husk at n=c/v og L*f=c, hvor L er bølgelængden
Skriv et svar til: brydningsvinklen..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
