Matematik

intergralregning

04. april 2007 af uhanse (Slettet)
Hej

Jeg har brug for hjælp til denne intergral.

(x^3/4 dx) 0 for neden og 2 for oven. Har svært at dreje denne. Håber at der er en der kan hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Mener du



eller



for du skriver det første, men jeg har mistanke om, at du mener det sidste.

Svar #2
04. april 2007 af uhanse (Slettet)

Det er den første jeg tænker på

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Du bruger bare den ``sædvanlige'' regneregl



med a = 3/4, hvor C er en integrationskonstant, hvorefter du indsætter grænserne.

Svar #4
04. april 2007 af uhanse (Slettet)

det lyder lidt indviklet, da jeg skal bestemme intergralet her.

takker ;O)

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#4:
Det er intet ``mystisk'' i det. Du skal bare sætte a = 3/4 i den formel jeg har givet dig i #3, hvorefter du så indsætter grænserne x = 2 og x = 0.

Jeg ender med


Svar #6
04. april 2007 af uhanse (Slettet)

ok så er jeg med. endnu engang tak

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. april 2007 af Duffy

8

Skriv et svar til: intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.