Matematik

FSA 2006

09. april 2007 af moha2100 (Slettet)
Hej jeg har fået FSA 2006 i Matematik det er forholddene mellem skibenes længde jeg er usikker på.
i 1 OPgave står der at man skal bergene det omtrentlige alder af skuldev 2 Jeg forstår det ikke er det ikke
2006-1040= 966 år gammel eller er det 2004-1040
jeg forstår den ikke opgave 1,1 og 1,5

Please HjÆLP MIG MED DEN er gået i stå.

1000 TAK

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2007 af fukix154 (Slettet)

Se her mohammed, hvis du skal udregne hvor gammelt skibet er skal du sig 2006-1040= 966år gammel !

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2007 af allan_sim

#0.
Folk vil nok have lidt lettere med at hjælpe, hvis de har adgang til opgaveteksten. F.eks. ved at du scanner nævnte opgave ind og uploader den på

http://www.peecee.dk

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#0 Hvorfor skriver du egentlig "opgave" sådan her: "OPgave" ?

Svar #4
09. april 2007 af moha2100 (Slettet)

den kan desvære ikke scannes

Svar #5
09. april 2007 af moha2100 (Slettet)

I Opgave 5,2 står der at man skal beregne rumfanget af den del af skibsskroget undeer vandlinjen
Formlen er V = a/6*(AF+AA+4*AM)

a= 13 M
AF= 0,33 m2
AM = 3,6m2
AA=0,28m2

men problemmet er hvordan man omregner meter til m2
eller m2 til METER

Skriv et svar til: FSA 2006

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.