Matematik
Isolering af t
09. april 2007 af
myh... (Slettet)
Hey..
Er der nogen som ved hvordan man isolerer t i denne ligning:
21(t^3-t^5)=0
Er der nogen som ved hvordan man isolerer t i denne ligning:
21(t^3-t^5)=0
Svar #1
09. april 2007 af Waterhouse (Slettet)
21(t^3-t^5)=0 <=>
21t^3(1-t^2)=0 <=>
21t^3=0 v t^2=1
..de to ligninger må være til at løse.
21t^3(1-t^2)=0 <=>
21t^3=0 v t^2=1
..de to ligninger må være til at løse.
Skriv et svar til: Isolering af t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
