Matematik
Hvordan fjerner man tæller i en brøk?
11. april 2007 af
Dyhre (Slettet)
Hvordan fjerner jeg tælleren i en brøk?
Fx. 8000 = 9560/4,6 * e^-0,09*t ?
Altså så jeg i sidste ende kan finde t.
Jeg vil også gerne se et eksempel med bogstaver.
På forhånd tak :-)
Fx. 8000 = 9560/4,6 * e^-0,09*t ?
Altså så jeg i sidste ende kan finde t.
Jeg vil også gerne se et eksempel med bogstaver.
På forhånd tak :-)
Svar #3
11. april 2007 af 150972 (Slettet)
Jeg formoder at nævneren er (4,6*e^-0,09*t)
Eller skal jeg opfatte regnestykket som
8000 = (9560/4,6) * e^-0,09*t ?
Eller skal jeg opfatte regnestykket som
8000 = (9560/4,6) * e^-0,09*t ?
Svar #5
11. april 2007 af Dyhre (Slettet)
Jeg forstår ikke helt det du skriver. Forstår jeg rigtigt, hvis den kommer til at hedde:
8000 = 9560/(4,6 * e^-0,09*t)
8000/9560 = 9560/(4,6 * e^-0,09*t)/9560 ???
8000 = 9560/(4,6 * e^-0,09*t)
8000/9560 = 9560/(4,6 * e^-0,09*t)/9560 ???
Svar #6
11. april 2007 af 150972 (Slettet)
9560/8000 = 9560/(9560/4,6*e^-0,09*t) <=>
9560/8000 = 4,6*e^-0,09*t
9560/8000 = 4,6*e^-0,09*t
Skriv et svar til: Hvordan fjerner man tæller i en brøk?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
