Matematik
Hvordan
11. april 2007 af
sp3ci41 (Slettet)
Hvordan laver man de her opgaver
4 + 2 1/4(brøk)
2 1/2 + 2 1/2(brøk)
3 1/5 + 2 1/5(brøk)
5 1/2 + 3 1/4(brøk)
4 + 2 1/4(brøk)
2 1/2 + 2 1/2(brøk)
3 1/5 + 2 1/5(brøk)
5 1/2 + 3 1/4(brøk)
Svar #1
11. april 2007 af Den imaginære enhed (Slettet)
Du plusser de hele tal med de hele tal og brøkerne med brøkerne.
1. 4 + 2 1/4 = 6 1/4
2. 2 1/2 + 2 1/2 = 4 2/2 = 5
3. 3 1/5 + 2 1/5 = 3 + 2 + 1/5 + 1/5 = 5 2/5
Ved fireren skal du først finde en fællesnævner (et tal som begge tal går op i så i dette stykke er fællesnævneren 4).
4. 5 1/2 + 3 1/4 = 5 1*2/2*2 + 3 1/4 = 5 2/4 +
3 1/4 = 5 + 3 + 2/4 + 1/4 = 8 3/4
1. 4 + 2 1/4 = 6 1/4
2. 2 1/2 + 2 1/2 = 4 2/2 = 5
3. 3 1/5 + 2 1/5 = 3 + 2 + 1/5 + 1/5 = 5 2/5
Ved fireren skal du først finde en fællesnævner (et tal som begge tal går op i så i dette stykke er fællesnævneren 4).
4. 5 1/2 + 3 1/4 = 5 1*2/2*2 + 3 1/4 = 5 2/4 +
3 1/4 = 5 + 3 + 2/4 + 1/4 = 8 3/4
Skriv et svar til: Hvordan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
