Matematik
HJÆLP - skal bruge imorgen
11. april 2007 af
Skat1 (Slettet)
båd koster: 357.00
båden stiger med 10.00 pr måned.
hvad vil prisen være for båden om 5 måneder?
50.000+357.00 = 407.000 .
er det rigtigt?
- Else, Helle og Maria køber båden straks.
Hvor stort et beløb skal de hver betale, hvis de dele udgiften ligeligt?
hvordan gør jeg det?
båden stiger med 10.00 pr måned.
hvad vil prisen være for båden om 5 måneder?
50.000+357.00 = 407.000 .
er det rigtigt?
- Else, Helle og Maria køber båden straks.
Hvor stort et beløb skal de hver betale, hvis de dele udgiften ligeligt?
hvordan gør jeg det?
Svar #1
11. april 2007 af Den imaginære enhed (Slettet)
koster båden 357.00 eller 357.000
stiger prisen med 10.00 eller 10.000
stiger prisen med 10.00 eller 10.000
Svar #2
11. april 2007 af Skat1 (Slettet)
båden koster 357.000
og stiger med 10.000
undskyld fejlene :)
og stiger med 10.000
undskyld fejlene :)
Svar #3
11. april 2007 af Den imaginære enhed (Slettet)
ok
407.000 er rigtigt
du finder ud af hvor meget de hver skal betale ved at dividere 357.000 med 3
357.000 / 3 = 119.000
407.000 er rigtigt
du finder ud af hvor meget de hver skal betale ved at dividere 357.000 med 3
357.000 / 3 = 119.000
Skriv et svar til: HJÆLP - skal bruge imorgen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
