Matematik
Vækstrate opg.
12. april 2007 af
Pavilion (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med denne opg?
Ved ikke hvor jeg skal starte.
Skal jeg bruge formellen:
K=K*(1+r)^n ?
Hvordan skal jeg gøre?
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/Opg.jpg
Tak på forhånd.
Ved ikke hvor jeg skal starte.
Skal jeg bruge formellen:
K=K*(1+r)^n ?
Hvordan skal jeg gøre?
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/Opg.jpg
Tak på forhånd.
Svar #1
12. april 2007 af Mimical (Slettet)
Den opgave er der blevet spurgt om før.
spørgsmål b) der er 6 milliarder mennesker i 2004 med en vækstrate på 1% vil der i 2050 være K=6*(1+1/100)^(2050-2004) mennesker. Prøv selv de andre spørgsmål.
spørgsmål b) der er 6 milliarder mennesker i 2004 med en vækstrate på 1% vil der i 2050 være K=6*(1+1/100)^(2050-2004) mennesker. Prøv selv de andre spørgsmål.
Skriv et svar til: Vækstrate opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
