Matematik

fordoblingskonstant (haster)

12. april 2007 af tralalalala (Slettet)
hejsa, jeg har en funktion der hedder

f(t) = 90*e^(0,35*t)

hvortil jeg skal finde fordoblingskonstanten, men hvad udgør x1, x2, a, b, eller f.eks. k (skal bruges i forsk. formler til udregning)?

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2007 af Riemann

Af ligningen kan man se, at f(0)=90.

Løs ligningen f(t)=180. Den givne værdi for t er fordoblingskonstanten

Skriv et svar til: fordoblingskonstant (haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.