Matematik
f(x)=b*x^a
15. april 2007 af
ElectrcBoogie (Slettet)
Ja jeg har fået en række tal, som jeg har ført ind i et dobbeltlogaritmisk papir, og derfor fået en ret linie.. Jeg skulle kunne bevise at tallene kunne beskrives ved en funktion med forskriften:
f(x)=b*x^a
Men hvordan udregner jeg a og b ?
f(x)=b*x^a
Men hvordan udregner jeg a og b ?
Svar #2
15. april 2007 af Hami-D (Slettet)
Det er en potensfunktion og du kan finde formlen i din bog. :)
Svar #4
15. april 2007 af Hami-D (Slettet)
Jaaa.. sådan regner du i hvert fald a ud, og b ser sådan her ud:
b = y1 / x1^a
b = y1 / x1^a
Skriv et svar til: f(x)=b*x^a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
