Matematik
Bestem tallet k
15. april 2007 af
mariaa (Slettet)
En funktion f er givet ved
f(x)= x^3 + kx - 2x + 5, hvor k er et reelt tal. Det oplyses at f har lokalt minimum i x=1.
Bestem tallet k.
Brug for hjælp til denne opg, da jeg ikke ved hvordan man regner den..
f(x)= x^3 + kx - 2x + 5, hvor k er et reelt tal. Det oplyses at f har lokalt minimum i x=1.
Bestem tallet k.
Brug for hjælp til denne opg, da jeg ikke ved hvordan man regner den..
Skriv et svar til: Bestem tallet k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
