Matematik
aflevering idag. hjælp det haster meget!!!
16. april 2007 af
Skat1 (Slettet)
hjælp. er væk.. kan ikke finde ud af det her.
please:D
figuren(er tegnet på min ark så var nød til at skrive den her) viser grafen for en vindmølles effekttivitet E.
X er et mål for hvor stor en brøkdel af vinden som møllen ikke udnytter.
x= 15/15(brøkdel) og E=0,5
- ved hvilke værdier af x har møllen den største og den mindste effektivitet?
man kan vælge imellem: det står der på min ark.
x = 3/15 , 6/15, 9,15 , 12/15 (brøkdele)
e= 0,1 -0,2,- 0,3- 0,4- 0,6
2.
Ligningen for kurven er:
E=(1+x-x2-x3):2 ( x i anden og x i tredje, da jeg ikke ved hvordan man sætte dem to tal op ved x.)
- beregn værdien af E, når x er 0
- beregn værdien af E, når x er: 0,6
please:D
figuren(er tegnet på min ark så var nød til at skrive den her) viser grafen for en vindmølles effekttivitet E.
X er et mål for hvor stor en brøkdel af vinden som møllen ikke udnytter.
x= 15/15(brøkdel) og E=0,5
- ved hvilke værdier af x har møllen den største og den mindste effektivitet?
man kan vælge imellem: det står der på min ark.
x = 3/15 , 6/15, 9,15 , 12/15 (brøkdele)
e= 0,1 -0,2,- 0,3- 0,4- 0,6
2.
Ligningen for kurven er:
E=(1+x-x2-x3):2 ( x i anden og x i tredje, da jeg ikke ved hvordan man sætte dem to tal op ved x.)
- beregn værdien af E, når x er 0
- beregn værdien af E, når x er: 0,6
Svar #1
16. april 2007 af Cecimort (Slettet)
Hmm. Nu ved jeg ikke hvilket niveau du har matematik på.
Til spørgsmål 1:
Men da du har fået givet nogle x-værdier, vil det for mig, være mest sansynligt at du skal sætte de værdier ind der er angivet, og så se hvilke der giver den højeste effekt E.
Eller, hvis du har det på B-niveau eller højere skal du nok differentiere E.
Spørgsmål 2:
A. En funktion hedder typisk f(x)= bla bla.
Dvs at E også hedder E(x).
Når du skal beregne værdien af E, når x=0, så skal du løse ligningen for E(0). Dvs.
E(x)=(1+x+x^2+x^3)/(2) bliver til
E(0)=(1+0+0^2+0^3)/(2).
Det samme gør sig gældende ved det andet spørgsmål, der skal du bare indsætte 0,6.
Til spørgsmål 1:
Men da du har fået givet nogle x-værdier, vil det for mig, være mest sansynligt at du skal sætte de værdier ind der er angivet, og så se hvilke der giver den højeste effekt E.
Eller, hvis du har det på B-niveau eller højere skal du nok differentiere E.
Spørgsmål 2:
A. En funktion hedder typisk f(x)= bla bla.
Dvs at E også hedder E(x).
Når du skal beregne værdien af E, når x=0, så skal du løse ligningen for E(0). Dvs.
E(x)=(1+x+x^2+x^3)/(2) bliver til
E(0)=(1+0+0^2+0^3)/(2).
Det samme gør sig gældende ved det andet spørgsmål, der skal du bare indsætte 0,6.
Svar #2
16. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Kan du ikke lade være med at sende mig personlige beskeder om opgaven, hvis du alligevel poster et indlæg? Det er spild af min tid!
Kan du ikke lade være med at sende mig personlige beskeder om opgaven, hvis du alligevel poster et indlæg? Det er spild af min tid!
Svar #3
16. april 2007 af DanielPetersen (Slettet)
#0 Hvem er det, der er skyld i at den skal afleveres i morgen og ikke om nogle dage?
Skriv et svar til: aflevering idag. hjælp det haster meget!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
