Matematik

f´(x)

17. april 2007 af juliegg (Slettet)
hvordan bestemmer man f´(x) for

f(x)= 14,1 +1208*e^(-0,207x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2007 af Riemann

du ganger -0.207 ned således:

f'(x)= -0.207*1208*e^(-0,207x)

Svar #2
17. april 2007 af juliegg (Slettet)

så 14,1 smides bare væk som normal differensiering??

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2007 af Riemann

jeps, ifølge regnereglen

(g(x)+h(x))' = g'(x)+h'(x)

Skriv et svar til: f´(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.