Fysik
Opgaveregning
17. april 2007 af
Thug-Anel (Slettet)
Orbit 3 , 4ø , s. 208
I en udgave af Millikans forsøg er følgende størrelser givet:
Afstand mellem pladerne d= 2,6 mm
Oliens densitet [p]= 0,8 g/cm^3
Luftens viskositet []= 18*10^-6 s/m^2
Spændingsforskel u= 290 V
En oliedråbe med elementarladninger og en radius på 0,78 [um] befinder sig i det elektriske felt mellem pladerne.
Beregn den fart, oliedråben vil have, dels med feltet rettet opad og dels med feltet rettet nedad?
Hvis der er nogle der ved hvordan jeg skal regne denne opgave vil jeg meget gerne hører fra jer hurtigst muligt,
På forhånd TAK :))
I en udgave af Millikans forsøg er følgende størrelser givet:
Afstand mellem pladerne d= 2,6 mm
Oliens densitet [p]= 0,8 g/cm^3
Luftens viskositet []= 18*10^-6 s/m^2
Spændingsforskel u= 290 V
En oliedråbe med elementarladninger og en radius på 0,78 [um] befinder sig i det elektriske felt mellem pladerne.
Beregn den fart, oliedråben vil have, dels med feltet rettet opad og dels med feltet rettet nedad?
Hvis der er nogle der ved hvordan jeg skal regne denne opgave vil jeg meget gerne hører fra jer hurtigst muligt,
På forhånd TAK :))
Skriv et svar til: Opgaveregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
