Matematik
Omskrivning
18. april 2007 af
Hannibal den store (Slettet)
Hej
Kan f(x) = (10x(x^2+4)-5x^2*2x) / (x`2+4)`2 omskrives så divisionstegnet går væk og man får det hele på linje. Altså bare f.eks. f(x) = ax^2 + bx - c etc?
tak
Kan f(x) = (10x(x^2+4)-5x^2*2x) / (x`2+4)`2 omskrives så divisionstegnet går væk og man får det hele på linje. Altså bare f.eks. f(x) = ax^2 + bx - c etc?
tak
Skriv et svar til: Omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
